Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bergamo Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bergamo Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bergamo Flygplats miniguide

Hyrbil Bergamo Flygplats
Biluthyrning Bergamo Flygplats

Bergamo flygplats (BGY) kallas officiellt Orio al Serio International Airport, ligger mindre än 4 km från Bergamo och 45 km från Milano. Det finns bra bussförbindelse mellan Bergamo och flygplatsen. Från järnvägsstationen i Bergamo, är det lätt att gå vidare till Milano. Bil företag på flygplatsen ankomsthallen, Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Locauto Tirreno, maggiore och Sixt.

Under 2009 var 7.160.008 passagerare besökt Bergamo flygplats. 12 olika flygbolag som trafikerar flygplatsen, främst lågprisflygbolag, och Ryanair är det främsta företaget.Milano har två flygplatser som ligger närmare staden, men många också använda Bergamo flygplats för att resa till Milano på grund av lägre priser.

Bergamo flygplats har ett bra utbud av affärer, är det möjligt att köpa italienskt mode och lokala produkter. Det finns också ett bra utbud av restauranger, medicinsk kontor, apotek, bankomat och en VIP-lounge som är öppen för alla mot en avgift. Det finns inga hotell på flygplatsen.