Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Forli

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Forli inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Forli miniguide

Hyrbil Forli
Biluthyrning Forli

Forli är belägen 25 km sydväst om Ravenna, Emilia-Romagna, vid floden Montone i Italien .Forli är huvudstad i provinsen Forlì-Cesena. Vi bor ca. 108.000 invånare (2001).

Forli har varit bebott sedan stenåldern. Arkeologiska fynd visar att människor har bott här i över 800.000 år. Forli grundades av romarna kom, då vägen Via Aemilia, som gick från Rimini till Placentia byggdes 187 år f.Kr. Kr.   Forli är mest känd som födelseplatsen för Italiens före detta president och ledare för den fascistiska, Benito Mussolini.   Staden är rik på kultur och konst, och många skär kod kora Joner i staden. I Forli ligger San mercurial kloster. Den första kyrkan var 400 e.Kr. Kr var men förstördes av en brand i 1173, och har sedan dess rekonstruerats. Det finns flera konstverk. Grav Barbara Manfredi, designad av Francesco di Simone Ferrucci, en av de kändaste. Forli har också vackra stränder.

Ridolfi L. aero porto även känd som Forlì Airport, som ligger fyra kilometer utanför Forli.