Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Perugia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Perugia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Perugia miniguide

Hyrbil Perugia
Biluthyrning Perugia

Perugia är en stad i centrala Italien, söder om Florens och norr om Rom. Den är huvudstad i regionen Umbrien, ligger på en höjd mellan Lago Trasimeno och Tiberdalen. Perugia har ca. 153.000 invånare.

Perugia är berömt för sin choklad produktion, Perugino och klistra från Buitoni. Perugia Gamla stan, en etruskisk-romerska stadsmuren är delvis bevarad. Staden har flera vackra kyrkor, såsom runda-kyrkan Sant ’Angelo kyrka från 500-talet, och det vackra San Pietro från 900-talet. I Palazzo dei Priori från medeltiden, är det en känd umbriska målning samling. Här är den gamla räkningar kammaren Collegio del Cambio utsmyckad med fresker av Perugino. En annan attraktion är San Domenico kloster, nu etruskiska museet. Under jord är den medeltida ruinerna av Rocca Paolina från 1600-talet. Perugia värdar Umbrien Jazz Festival i mitten av juli och choklad festivalen i oktober.

Perugia har en liten flygplats, San Egidio, som ligger tio kilometer utanför centrum av Perugia.