Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pozzuoli

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pozzuoli inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pozzuoli miniguide

Hyrbil Pozzuoli
Biluthyrning Pozzuoli

Pozzuoli ligger i provinsen Neapel där staden Neapel ligger, och tillhör regionen Kampanien.Regionen ligger på den italienska kusten i södra delen av landet och gränsar till Tyrrenska havet som är en del av Medelhavet. Staden ligger vid kusten i regionen som gränsar till Mexikanska Pozzuoli väster om Neapel Bay. Det finns bara ca 10 km till Neapel och bor ca 80 000 invånare i Pozzuoli (2009).

Det var grekerna som grundade staden redan på 500-talet f.Kr. Kr, vilket sedan en stor hamn för romarna. Efter romarna kan man fortfarande se ruinerna av en amfiteater, som är den tredje största romerska amfiteater Italien och Serapistempelet som är delvis under vatten.Den levande vulkanen Vesuvius ligger bara 30 km sydost om Pozzuoli, och det handlar om. 45 km till bevarade staden Pompeji begravdes under ett vulkanutbrott år 79 e.Kr. Kr.

Neapel flygplats är en internationell flygplats belägen cirka 15 km från staden.