Hyrbil Neapel Capodichino Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Neapel Capodichino Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Neapel Capodichino Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Neapel Capodichino Flygplats miniguide

Hyrbil Neapel Capodichino Flygplats
Biluthyrning Neapel Capodichino Flygplats

Neapel flygplats (NAP) är belägen 7 miles norr, nordost om Neapel. Det finns goda bussförbindelser mellan flygplatsen och Neapel. En ny metro system som kommer att ansluta flygplatsen med Neapel är planerad till 2011. Det är ett bra val för biluthyrning företag på flygplatsen: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sicilien-för-Car, Maggiore, Sixt och Targa Rent.

5.642.267 passagerare besökte Neapel flygplats under 2008. Den har två terminaler, terminal 2 kommer endast att användas för charter resor och är en bit från terminal 1 19 olika flygbolag som flyger till 19 olika destinationer i Europa från Neapels flygplats.

Neapel flygplats har ett bra urval av cirka 20 butiker, från skatt på lokala produkter, och cirka 10 barer, kaféer och restauranger. Det har också vård, näringsliv och konferensanläggning och en bank. Flygplatsen har ett nytt hotell beläget på internationell ankomst terminalen Charming International Hotel.