Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Neapel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Neapel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Neapel miniguide

Hyrbil Neapel
Biluthyrning Neapel

Neapel är Italiens tredje största stad, som ligger i Campania i Neapel Bay. Vesuvius vulkanutbrott kon ligger öster om Neapel. Staden har en miljon invånare i centrum, och tre miljoner med förorter. Neapels vackra läge och närheten till öarna Capri är det en populär turistattraktion.

Neapel är känd som hemstad pizza. Den ursprungliga pizza, pizza Margherita, kommer med tomat, basilika och färsk mozzarellaost.   Förutom mat har Neapel många vackra byggnader, operahuset Teatro San Carlo   Palazzo Reale, där flertalet av de italienska mästarna är representerade.Neapel har flera katakomber norr om staden, ca. 500 kyrkor. Museo Nazionale Archeologico är en av Europas finaste samlingar av klassisk skulptur med fynd från Pompeji och i Museu Nazionale är renässans och barock målningar av kända konstnärer. Staden har vackra parker och erbjuder utmärkta snorkling och dykning villkor i Neapelbukten.

The internationella flygplatsen Capodichino ligger norr om staden, sex miles från Neapels centrum.