Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pistoia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pistoia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pistoia miniguide

Hyrbil Pistoia
Biluthyrning Pistoia

Pistoia tillhör regionen Toscana och är huvudstad i provinsen Pistoia. Toscana är landets norra kust, som gränsar till Medelhavet, medan Pistoia är centralt beläget i norra delen av regionen. Det ligger vid foten av Apenninerna bergskedja och det handlar om. 60 km till kusten. Florence är att hitta ca 40 km söder om Pistoia, och den italienska rivieran i norr är ca 150 km.Under 2008 befolkningen mätt vid ca. 90 000.

”Pistol” har utsetts till från denna stad där de vapen påstås började tillverkas i 1515. Inom den gamla stadsmuren hittar du den historiska staden med sina medeltida byggnader, däribland katedralen San Zeno, som byggdes på 1100-talet på resterna av ett nyligen brann ner när kyrkan från 400-talet. Katedralen ligger vid den gamla stadskärnan, är Piazza del Duomo och prydda med målningar och skulpturer av konstnärer från regionen. Djurparken Pistoia Zoo bor ca 600 djur.

Florence Peretola Airport egendom belägen ca. 30 km från Pistoia.