Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Florens Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Florens Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Florens Flygplats miniguide

Hyrbil Florens Flygplats
Biluthyrning Florens Flygplats – Foto: © Sailko

Florens flygplats kallas också Peretola Airport (FLR) och ligger 4 km utanför Florens i Italien. Det är en av de viktigaste flygplatserna i Toscana. Det går bussar mellan Florens och flygplatsen. För den som vill hyra en bil erbjuder biluthyrningsföretag som Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, maggiore, National och Sixt sin tjänst på flygplatsen.

Omkring 1,5 miljoner passagerare som använder flygplatsen i Florens varje år. 12 olika flygbolag, inklusive Lufthansa, Air France och Alitalia, driver flygplatsen.Sedan 2006 har genomgått en modernisering program.

Florens flygplats har ett bra utbud av affärer, några kaféer och barer, en enkel restaurang och ATM och första hjälpen station. Alla passagerare har tillgång till Masaccio Lounge med tillgång till Internet och möjlighet att hyra möteslokaler. Det finns inga hotell på flygplatsen, men den nya Novotel Florens Nord Aeroporto ligger bara 2 km bort.