Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Palermo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Palermo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Palermo miniguide

Hyrbil Palermo
Biluthyrning Palermo

Palermo är Italiens femte största stad och huvudstad på ön Sicilien. Med sina 687.000 invånare på öns norra kust i Medelhavet, är staden en livlig hamnstad. Det finns färjeförbindelser till Italien Neapel och Tunis.

Palermo är kanske mest känd som maffian hemstad. Det är också den plats där åtgärden i Gudfadern filmer av Francis Ford Coppola till, samt film plats för att filma den klassiska Cinema Paradiso. Palermo är vackert belägen med ett behagligt klimat. Den är rik på arkitektur och har en betydande turisttrafik. Palermo har ett katalaninspirert katedralen och katakomber, Catacombe the Cappuccini, med   mumifierad infödingar, som är väl bevarad.Gesu kyrka är en av de bäst bevarade. I Cappella Palatinen är den vackra guld mosaik, och det gamla kungliga kammaren i Palazzo dei Normanni. La Marina strandpromenaden som leder till La Flora, en trädgård från 1700-talet.

Palermo internationella flygplats ligger 32 km väster om staden vid Punta Raisi.