Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Genua Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Genua Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Genua Flygplats miniguide

Hyrbil Genua Flygplats
Biluthyrning Genua Flygplats

Genua är en stad i regionen Ligurien i norra Italien. Den ligger mellan havet och Apenninerna. Genua är Italiens sjätte stad med 610.000 invånare.   Dess placering i toppen av   Genovagulfen, samt bra väg-och järnvägsförbindelser har bidragit till att staden har blivit Italiens största hamnstad.Härifrån finns en oljeledning till Tyskland.

Old Town ligger runt den gamla hamnen, och har smala gator och höga byggnader. En 15 km lång ringmur från 1600-talet som omger staden. I den gamla staden San Lorenzo Cathedral, startade 958 Katedralen har en renässans kupol av konstnären Galeazzo Alessi. Genua har också attraktioner som Art Museum Palazzo Bianco,  Doge residens, Palazzo Ducale och den magnifika basilikan Santa Maria di Carignano, som påbörjades 1552.Detta är också Europas största akvarium. Genua har upp till tre anläggningar och flera hissar, och är en bra bas för att utforska den italienska rivieran, sevärdheter i Portofino och Cinque Terre.

Aeroporto di Genua – Cristoforo Colombo ligger sex kilometer väster om centrala Genua.