Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cagliari

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cagliari inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cagliari miniguide

Hyrbil Cagliari
Biluthyrning Cagliari

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien, Medelhavets näst största ön.Cagliari ligger på sydkusten av ön är Sardiniens viktigaste hamnstad. Vi bor ca. 165.000 invånare, 300.000 med förorter.   Staden har färjeförbindelser till Tunis, Italien Palermo och Civitavecchia.

Den italienska hamnstaden grundades av fenicierna och blev senare en viktig kartagisk punkt på ön Sardinien. Staden erövrades av romarna 238 f. Kr. Och av vandalerna i 454 Staden har en arkeologiska museet, Museu Archeologico Nazionale, såsom har en bronsstaty från 5000 f Kr. Museum Pinacoteca Nazionale di Cagliari visar områdets konst och vapen historia, medan raccolta di vaxhud Anatomiche flera skrämmande vax modeller. Staden har flera puniska och romerska ruiner i staden, som drabbades av kraftiga bombattacker under andra världskriget. Cagliari har attraktioner som katedralen Santa Cecilia från 1300-talet och San Saturnino kyrkan och de vackra stränderna och Poetto Calomosca

Cagliari-Elmas flygplats är närmaste flygplats, ca. fem kilometer utanför centrum.