Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Garda

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Garda inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Garda miniguide

Hyrbil Garda
Biluthyrning Garda

Gardasjön är Italiens största sjö och ligger i nordöstra delen av landet. Det handlar om att så långt österut som Venedig till Milano i väst, och flera små städer ligger på stränderna av sjön. Den odlade oliver och frukt runt sjön, och i synnerhet sydvästra strand är frodigt. Området är ett populärt turistmål och staden Riva del Garda är en av de mest populära. Staden är belägen på norra sidan av sjön och har en befolkning på ca. 15.000 (2008).

Riva del Garda har besökts av turister sedan slutet av 1800-talet och flera berömdheter som Friedrich Nietzsche har besökt staden. Detta är också en gammal stad med många historiska sevärdheter som en fästning från 1100-talet och Maria Assunta kyrkan, som först nämns i dokument från 1106

Milan Orio al Serio Airport är en internationell flygplats belägen ca. 80 km från den södra delen av Gardasjön, ca 130 km från Riva del Garda.