Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fano

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fano inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fano miniguide

Hyrbil Fano
Biluthyrning Fano

Fano tillhör provinsen Pesaro e Urbino i regionen Marche, som har ett centralt läge i Italien. Fano är på den östra kusten i regionen som gränsar till Adriatiska havet, medan provinshuvudstaden Pesaro ligger ca 12 km norr om staden. Det är ca. 160 km till Bologna i norr och drygt 200 km till staden Florens i väster, och under 2008 antalet beräknade människor att vara omkring 60 000

Det var romarna som grundade staden i 4. talet f.Kr. Kr kallade Fanum Fortunae och triumfbågen Arco de Augusto är en romersk intressant. På grund av sin ålder, finns det flera andra historiska byggnader, bland annat en katedral som byggdes på 1100-talet, slottet Rocca Malatestiana från 1400-talet och Palazzo del Podestà den 13: e talet som idag inrymmer ett arkeologiskt museum och ett konstgalleri. Med sina vackra stränder, Fano också ett populärt resmål.

Ancona Airport är en internationell flygplats belägen cirka 40 km söder om Fano.