• Hem
  • /Hyrbil Slovenien

Hyrbil Slovenien

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Slovenien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Slovenien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Slovenien miniguide

Slovenien

Biluthyrning Slovenien

Slovenien ligger söder om Centraleuropa och har 2 miljoner invånare (2009). Landet gränser Italien i väster, Kroatien i söder och öster, Ungern i nordöst, och Österrike i norr.Dessutom Sloveniens kuststräcka vid Adriatiska havet i sydväst.

Landskapet i Slovenien består av berg, skogar och slätter – där Alperna bergskedjan ligger i norr. Landets högsta berg – Triglav – är 2864 m.   Slovenien har medelhavsklimat längs kusten i sydväst, alpina klimatet i bergen och klimatet i resten av landet – med varma somrar och kalla vintrar.

Huvudstaden Ljubljana har 268.000 invånare (2008), och är central i landet mellan Alperna och Adriatiska havet, vid floden Ljubljana.Huvudstaden är Sloveniens största stad samt landets kulturella, vetenskapliga, ekonomiska och politiska centrum. Staden är mest känd för sin medeltida borg belägen på en kulle, och den vackra pittoreska broar som spänner över floden.

Andra större städer i landet är: Maribor, Celje, Kranj, Velenje och Koper.

Sloveniens viktigaste internationella – Ljubljana Jože Pucnik Airport (ofta helt enkelt kallas “Brnik Airport”) – är belägen 26 km norr om huvudstaden.

Hyrbilguiden.se har ett stort utbud av hyrbilar i Slovania i de större städerna. Några av de bilar som erbjuds är liten budget bilar Peugot 107 och Ford Fiesta av konvertibler och lyxbilar som BMW 3-serien och Mercedes C200.