Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Portoroz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Portoroz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Portoroz miniguide

Hyrbil Portoroz
Biluthyrning Portoroz

Portoroz ligger på Slovenian kusten, som gränsar till Adriatiska havet. Staden ligger i det enda område som gränsar till kusten och landets kustlinje finns totalt 45 km. Slovenien gränser Italien 25 km norr om Portoroz och Kroatien, cirka 10 km söder om staden.Det finns bara ca 3000 (2002) befolkningen i Portoroz är en av de mest populära semesterorter.

Portoroz är främst känd för att vara en resort med spa spatilbud och. Redan på 1200-talet området hade ett rykte om helande vatten och lera, och idag besökare kan dra nytta av de olika hälso gårdar. På grund av den plats vid havet lockar Portoroz med en grönskande landskap och vackra stränder, och utmed strandpromenaden finns restauranger, barer och ett casino. Endast 3 km från Portoroz ligger den medeltida staden Piran med små, vindlande gator och historiska byggnader.

Portoroz flygplats ligger ca. 6 km från staden och är den minsta av landets internationella flygplatser