• Hem
  • /Hyrbil Kroatien

Hyrbil Kroatien

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Kroatien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kroatien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kroatien miniguide

Hyrbil Kroatien

Biluthyrning Kroatien

Kroatien (ca 4,5 miljoner invånare år 2009) är belägen nordväst om Balkan. En smal landremsa bildar en kustremsa vid Adriatiska havet, där det finns flera stora öar och en omfattande skärgård. Kroatien, som fram till 1991 var en del av den jugoslaviska republiken, gränser eller till Bosnien och Hercegovina, Montenegro , Serbien,Ungern och Slovenien .

Klimatet i Kroatien är varierande – med ett typiskt medelhavsklimat längs kusten, medan det är mycket regn-rika områden i fjällen längre in i landet. Landets största turistmål är den kuststäder längs den adriatiska kusten.   I övrigt har landet en hel del vacker natur. Förutom den magnifika kust Kroatien har en grön och bördig inlandet, medan områden i norr och nordväst domineras av Dinariska Alperna.

Kroatiens huvudstad, Zagreb – som har ett utbud av kulturella och historiska sevärdheter att visa upp – har ca. 780.000 invånare. Den ligger ungefär i mitten av landet.Andra större städer finns främst längs kusten, där Rijeka , Split och Dubrovnik är den mest kända.

Den största flygplats – Pleso International Airport – ligger vid huvudstaden Zagreb .Annars finns det också stora flygplatser med internationell trafik inklusive i Dubrovnik och Split .

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i hela Kroatien inklusive turist städerna Dubrovnik, Split och Rijeka. Pröva vårt användarvänliga sökmotor och boka hyrbil i 3 enkla steg.