Hyrbil Kroatien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kroatien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kroatien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kroatien miniguide

Hyrbil Kroatien
Biluthyrning Kroatien

Kroatien (ca 4,5 miljoner invånare år 2009) är belägen nordväst om Balkan. En smal landremsa bildar en kustremsa vid Adriatiska havet, där det finns flera stora öar och en omfattande skärgård. Kroatien, som fram till 1991 var en del av den jugoslaviska republiken, gränser eller till Bosnien och Hercegovina, Montenegro, Serbien,Ungern och Slovenien.

Klimatet i Kroatien är varierande – med ett typiskt medelhavsklimat längs kusten, medan det är mycket regn-rika områden i fjällen längre in i landet. Landets största turistmål är den kuststäder längs den adriatiska kusten.   I övrigt har landet en hel del vacker natur. Förutom den magnifika kust Kroatien har en grön och bördig inlandet, medan områden i norr och nordväst domineras av Dinariska Alperna.

Kroatiens huvudstad, Zagreb – som har ett utbud av kulturella och historiska sevärdheter att visa upp – har ca. 780.000 invånare. Den ligger ungefär i mitten av landet.Andra större städer finns främst längs kusten, där RijekaSplit och Dubrovnik är den mest kända.

Den största flygplats – Pleso International Airport – ligger vid huvudstaden Zagreb. Annars finns det också stora flygplatser med internationell trafik inklusive i Dubrovnik och Split.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i hela Kroatien inklusive turist städerna Dubrovnik, Split och Rijeka. Pröva vårt användarvänliga sökmotor och boka hyrbil i 3 enkla steg.