Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Velika Gorica

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Velika Gorica inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Velika Gorica miniguide

Hyrbil Velika Gorica
Biluthyrning Velika Gorica

Velika Gorica ligger 15 km söder om huvudstaden Zagreb, i norra Kroatien. Underhålla Gorica är Kroatiens sjunde största stad med 35.000 invånare i centrum. Totalt 64.000 bor i kommunen.

Grundades 1278, och 1990 en del av huvudstaden Zagreb. Här ligger resterna av den romerska staden Andautonia Š?itarjevo, norr om staden. Namn Gorica viktiga punkter till en skog eller en vingård.Regionen runt Underhålls Gorica är idealisk för vandring, med bara skog.Vid floden Kupa är en bra camping möjligheter, och området är perfekt för långa promenader och cykelturer.   Utanför centrum finns det en förhistorisk begravningsplats, och det finns flera arkeologiska platser här. Kan besökarna åka på utflykter till ett kapell i Lijevi Štefanki, som är en pärla i ett trä.       Barock kyrkan St Ladislas, från 1874 är värt att få med honom.

Zagrebs flygplats är ca. tre kilometer från centrum av Underhålla Gorica.