Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rijeka

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rijeka inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rijeka miniguide

Hyrbil Rijeka
Biluthyrning Rijeka

Rijeka ligger vid Adriatiska havet öster om Istrien. Rijeka är Kroatiens tredje största stad med ca. 170.000   invånare.Staden är Kroatiens viktigaste hamnstad. Här är en oljeledning till Ungern. Flera färjor går till ZadarSplitDubrovnik, Bari Italien, till Grekland och Albanien. Rijeka har tillhört ÖsterrikeUngernFrankrikeItalien ochKroatien, och gick tillbaka till Kroatien 1992.

Rijeka är en bra utgångspunkt för att utforska andra delar av Kroatien och Ljubljana och Istrien halvön.Staden som kan skryta med att vara hemstad ubåten torpeder far, Giovanni Luppis, men inte många turistattraktioner. Bland attraktionerna är en portal med klocktorn, som var stadens ursprungliga ingången till huvudgatan Korzo.Rijeka har en marina och ett historiskt museum. På en höjd av Susak är en Franciscan kloster och slottet Trsat från 1200-talet.

Flygplatsen i Rijeka, Zra?na lucka ligger på ön Krk ca 17 km från Rijeka centrum.