Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dubrovnik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubrovnik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubrovnik miniguide

Hyrbil Dubrovnik
Biluthyrning Dubrovnik

Dubrovnik ligger på Kroatiens Adriatiska havet i söder av Kroatien. Staden ligger i Dalmatien regionen, och har 50.000 invånare. Dubrovnik är en stor hamn och kryssning destination. Här är färjeförbindelser till sådana Rijeka, Split, Bari, Italien.

Pearl i Adriatiska havet är ett av Kroatiens största turistattraktioner, och en populär badort. Den gamla staden ligger på Unescos lista över världens kultur-och naturarv.Det är omgivet av ett nästan två kilometer lång ringmur med femton torn och bastioner. Den största tornet, Minceta, stadens symbol. Av stadens sevärdheter är den huvudsakliga palatset Knezev dvor 1464, ett mästerverk av dalmatiska arkitektur, och två kloster från 1300-talet. Utanför den ursprungliga fästningsmur är slottet Lovrijenac. På ön Lokrum strax utanför kusten är ett slott som tillhörde den österrikisk ärkehertig Maximilian, senare kejsare av Mexiko. Den moderna hotell ligger på stadens halvön Lapad.   Här kan besökarna segla och njuta av solen. Dubrovnik värdar filmfestival i slutet av augusti.

Dubrovnik flygplats är belägen 20 km söder om staden.

Hyr en bil i Dubrovnik är billigt. Boka en hyrbil genom motorn i tre enkla steg. Välj datum och pick-up plats och tryck ”Sök”. Välj en av de bästa erbjudanden, ange dina kreditkortsuppgifter och få en omedelbar bekräftelse på bokning.