Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Dubrovnik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubrovnik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubrovnik miniguide

Hyrbil Dubrovnik

Biluthyrning Dubrovnik

Dubrovnik ligger på Kroatiens Adriatiska havet i söder av Kroatien .Staden ligger i Dalmatien regionen, och har 50.000 invånare. Dubrovnik är en stor hamn och kryssning destination. Här är färjeförbindelser till sådana Rijeka, Split, Bari , Italien.

Pearl i Adriatiska havet är ett av Kroatiens största turistattraktioner, och en populär badort. Den gamla staden ligger på Unescos lista över världens kultur-och naturarv.Det är omgivet av ett nästan två kilometer lång ringmur med femton torn och bastioner. Den största tornet, Minceta, stadens symbol. Av stadens sevärdheter är den huvudsakliga palatset Knezev dvor 1464, ett mästerverk av dalmatiska arkitektur, och två kloster från 1300-talet. Utanför den ursprungliga fästningsmur är slottet Lovrijenac. På ön Lokrum strax utanför kusten är ett slott som tillhörde den österrikisk ärkehertig Maximilian, senare kejsare av Mexiko .Den moderna hotell ligger på stadens halvön Lapad.   Här kan besökarna segla och njuta av solen. Dubrovnik värdar filmfestival i slutet av augusti.

Dubrovnik flygplats är belägen 20 km söder om staden.

Hyr en bil i Dubrovnik är billigt. Boka en hyrbil genom motorn i tre enkla steg. Välj datum och pick-up plats och tryck ”Sök”. Välj en av de bästa erbjudanden, ange dina kreditkortsuppgifter och få en omedelbar bekräftelse på bokning.

 

Svenska