Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Opatija

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Opatija inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Opatija miniguide

Hyrbil Opatija
Biluthyrning Opatija

Opatija ligger 13 kilometer väster om Rijeka, vid foten av Mount Ucka.Opatija ligger i västra Kroatien vid Adriatiska havet vid bukten Kvarner.13.000 bor i den populära badedesstedet och spa, som ligger på Istriens halvö.

Staden tillhörde Österrike fram till första världskriget, Italien från 1923 och Juogslavia från 1945, och Kroatien från 1991.Staden är uppkallad efter ett benediktinkloster, St James, som bildades här i 1400-talet. Opatija Namnet betyder kloster på kroatiska. En av de bästa attraktionerna villan angiolina från 1844. Den tidigare utväg för den österrikiska kejserliga familjen, och är nu ett hotell. Den österrikiske kejsaren Franz Joseph 1 används för att tillbringa vintern här, medan målaren Gustav Mahler tillbringa somrarna här. Opatija har attraktioner som botaniska trädgårdar, skulpturer av Hans Rathautsky och en friluftsteater.

Närmaste flygplats är Rijeka Zra?na gate, 40 miles från centrala Opatija.