Hyrbil Montenegro

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montenegro

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montenegro inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montenegro miniguide

Hyrbil Montenegro
Biluthyrning Montenegro

Montenegro är ett litet land med en relativt blygsam befolkning (672.000), som ligger i den del av sydöstra Europa, som brukar kallas Balkan. Landet blev en självständig stat så sent som 2006. Invånarna valde när – genom en folkomröstning – att bryta bort från den gamla unionen med grannlandet Serbien.

Natur i Monenegro är mycket kuperad, och inredningen består mestadels av ett bergigt landskap, där den högsta toppen – zla Kolata – som ligger 2.534 meter över havetMellan bergen är de djupa dalar och klyftor – och några större sjöar. Landet har också en ca. 290 km lång kustlinje längs Adriatiska havet – och här finner vi en på Balkan längsta stränder – Velika Plaza (13 km). Annars gränser Montenegro till KroatienBosnien-HercegovinaSerbien, Kosovo och Albanien.

Kapitalet i Podgorica har ca.144.000 invånare. Andra större städer är Niksic och Pljevlja – medan betydligt Bar är Montenegros viktigaste hamnstad.

Den mest trafikerade flygplatsen i Montenegro Aerodrom Tivat, som ligger vid Kotorbukten. Det är där de flesta turister kommer att vara på semester vid Adriatiska kusten. Det finns också en internationell flygplats i utkanten av huvudstaden – Aerodrom Podgorica.

Sök och hitta billiga priser på hyrbil i Montenegro i sökmotorn ovan. Bokning processen är enkel och du får en kupong med en bekräftelse inom några timmar efter beställning.

Populära destinationer