Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Podgorica

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Podgorica inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Podgorica miniguide

Hyrbil Podgorica
Biluthyrning Podgorica

Podgorica är beläget i sydvästra delen av Montenegro med bara en timmes körning till kuststäderna i väster gränsar till Adriatiska havet.Genom staden flyter floderna Mora?a, Ribnica, Zeta, Sitnica och Cijevna och Podgorica ligger ca 20 km från Mora?a utlopp i Shkodërsjön. Podgorica är huvudstad i Montenegro och landets kulturella och ekonomiska centrum. Detta är också den största staden i landet med en befolkning på över 135, 000 (2008).

Området och staden har en lång historia och var en viktig stad på grund av dess strategiska läge. De flesta av de historiska byggnader förstördes under 2. Världskriget och det urbana landskapet har en mycket modern känsla. Vissa historiska byggnader är fortfarande att se, däribland turkiska gamla staden med sina smala gator. St George’s Church byggdes på 900-nummer och kan ses på höjden av Gorica. Podgorica erbjuder flera museer som historiska Podgorica stadsmuseum och Modern Art Gallery.

Podgorica flygplats är ca. 10 km utanför centrum och erbjuder internationella flygningar.