Hyrbil Bosnien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bosnien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bosnien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bosnien miniguide

Hyrbil Bosnien
Biluthyrning Bosnien

Bosnien-Hercegovina ligger i sydöstra Europa och har 4,6 miljoner invånare (2009). Det gränsar i väster av Kroatien och Serbien och Montenegro i öster.På sydkusten, land har en liten kust   Adriatiska havet.Landskapet i Bosnien-Hercegovina är i hög grad domineras av berg och dalar och är centralt beläget i Dinariska Alperna. Den högsta toppen är Maglic, som ligger 2386 meter över havet Ungefär hälften av landet är täckt av skog, men det finns också bördiga jordbruksområdena i de norra distrikten.

Bosnien-Hercegovina har ungefär ett kontinentalt klimat i norr – med kalla vintrar och varma somrar, och medelhavsklimat i söder.

Landet var tidigare en del av Jugoslavien, men efter inbördeskriget under perioden 1992 – 1995 Jugoslavien upplöstes. De regioner i Bosnien och Hercegovina, som aldrig har haft en klart definierad gräns mellan dem, blev en självständig stat.

Landet har tre officiella språk: bosniska, serbiska och kroatiska. Bosnien är den norra delen av landet, medan Hercegovina är det södra Medelhavsområdet.

Kapitalet i Sarajevo har cirka 420.000 invånare – och var värd för vinter-OS 1984. Den ligger i en dal omgiven av berg. Sarajevo är en populär vinterdestination med stor orter i fjällen Jahorina, Bjelašnica och Igman (vilket är något öster om staden). Sarah har också historiska och kulturella sevärdheter.

Andra större städer i Bosnien och Hercegovina Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica och Mostar. Landet har upplevt en kraftig ökning av turismen de senaste åren och det enda kuststaden – Neum – är en populär spa-och utväg.

Sarajevo internationella flygplats är en av de största och viktigaste flygplatser, och är beläget 12 km sydväst om huvudstaden.

Prova vår sökmotor ovan för att se priserna för biluthyrning i Bosnien. Några av de företag vi jämför i Bosnien inklusive Sixt, National, Budget och Avis.

Populära destinationer