Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mostar

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mostar inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mostar miniguide

Hyrbil Mostar
Biluthyrning Mostar

Mostar är en stad i Bosnien-Hercegovina, som gränsar till Montenegro, Serbien och Kroatien .Staden ligger i landets sydvästra del, nära gränsen till Kroatien kustnära slätten och Adriatiska havet. Mostar är den femte största staden i landet och den största i den södra regionen Hercegovina. Befolkningen i staden har tagits upp till nästan 130 000 (2007), och floden Neretva flyter genom Mostar.

Den mest berömda sevärdhet i Mostar s Stari Most bro, vilket innebär att gamla bron från 1500-talet. Vakterna som bodde i vakttorn på var sida om bron hette mostari.Bridge, liksom mycket annat av stadens gamla och historiska byggnader, förstördes under inbördeskriget 1993. År 2004 bron stod färdig ombyggd och år 2005 noterades på UNESCO: s världsarvslista. Andra historiska sevärdheter är de turkiska badhuset Biscevica House från 1635. Mostar är en vacker, frodig stad med historiska platser, konst center och inbjudande parker.

Stadens flygplats heter Mostar internationella flygplats och är nästan 8 km utanför staden.