Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tuzla

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tuzla inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tuzla miniguide

Hyrbil Tuzla
Biluthyrning Tuzla – Foto: © Tarabosh

Tuzla är beläget i nordöstra hörnet av Bosnien-Hercegovina, nästan 75 km från Sarajevo .Tuzla ligger inte långt från den östra gränsen mot Jugoslavien och det är ungefär så långt att den nordliga gränsen till Kroatien .Tuzla är den tredje största staden i landet med en befolkning på över 140, 000 (2006). Namnet kommer från den turkiska betydelsen av ordet salt, och staden har varit känd för salt fjädrar i tusentals år.

Turister är mycket intresserade i Tuzla saltgruvor och Panonika Lake är en konstgjord sjö med salt vatten i mitten. I likhet med andra områden i Bosnien-Hercegovina Tuzla är en grön och platt erik stad med fler parker. Delen av staden och speciellt den gamla staden förstördes under inbördeskriget i början av 1990-talet, men det är ändå en historisk upplevelse att besöka den gamla staden. Tuzla kännetecknas av många vackra moskéer förutom en ortodox kyrka.

Tuzla International Airport ligger i Dubrava cirka 30 miles norr om Tuzla.