Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sarajevo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sarajevo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sarajevo miniguide

Hyrbil Sarajevo
Biluthyrning Sarajevo

Sarajevo är huvudstad i Bosnien-Hercegovina och ligger centralt i landet.Staden ligger i södra delen av Bosnien-Hercegovina, i provinsen kallas Hercegovina. Genom staden flyter floden Miljacka och Sarajevo ligger i en dal vid namn Sarajevo dalgång och är omgiven av berg. Huvudstaden är också den största staden i Bosnien-Hercegovina och dess befolkning uppmättes i 2009 till över 305 000

Sarajevo är en gammal stad som grundades på 1200-talet, och staden och det omgivande området är känt för sina vackra och frodiga natur. Staden påverkas av många religioner, både judendomen, kristendomen och islam. Speciellt den muslimska arkitekturen har färgat stadsbild med mer än 100 moskéer och en turkisk marknad. Den äldsta och den första moskén byggdes 1462 och kallas kejsarens moskén på engelska. I den gamla staden finns många historiska sevärdheter och staden erbjuder olika museer, bland annat Nationalmuseum och Historiska museet.

Flygplatsen i Sarajevo ligger ca 6 km utanför centrum och kallas Sarajevo internationella flygplats.