Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ljubljana Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ljubljana Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ljubljana Flygplats miniguide

Hyrbil Ljubljana Flygplats
Biluthyrning Ljubljana Flygplats

Ljubljana Jože Pu?nik Airport (LJU) ligger 26 km norr om Ljubljana och 11 km söder om bye n Kranj.Bussarna kör ungefär en gång i timmen mellan flygplatsen och Ljubljana, och det finns också bussförbindelser till Kranj. Det finns flera biluthyrare på flygplatsen finns Avis, Budget, Europcar, Hertz Sixt, Atet ren en bil, Avantcar och Dollar / Thrifty.

1.524.028 passagerare besökte Ljubljana flygplats i 2007 som är den mest trafikerade flygplatsen i Slovenien. Flygplatsen trafikeras av sju olika flygbolag och är den viktigaste utgångspunkten för den nationella Adria Airways flyger direkt till ca 20 olika europeiska destinationer.

Ljubljana flygplats har flera caféer, restauranger och barer, några av dem har terrass på sommaren. Andra faciliteter är gratis massage stolar, lekrum, trådlöst internet, bank, sjukvård och en stor modern konferenslokal. Hotel Silvester och Penzion Jagodic ligger 3 km från flygplatsen.