Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Celje

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Celje inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Celje miniguide

Hyrbil Celje
Biluthyrning Celje

Celje är centralt beläget i den östra delen av Slovenien .N Savinja flyter genom staden och huvudstaden Ljubljana handlar om. 60 km sydväst om Celje.Under 2006 låg befolkningen på knappt 40.000, vilket gör Celje till den tredje största staden i Slovenien. Cylie namn nämndes första gången i källorna i 1100-talet, men det har varit en stad här under både kelter och romare.

Celje har en lång historia och det finns fortfarande många gamla byggnader här. På en kulle ovanför den gamla staden ligger det historiska slottet Celje Old Castle, lagen domstolen nämndes första gången 1323 och bygger platsen räknas som hölls i medeltiden. Museer Celje Regional Museum och Museum of Modern historia ser på stadens kulturarv och historia. I området kring Celje finns flera spa och hälsogårdar att dra nytta av de omgivande varma källor.

Maribor Edvard Rusjan Airport ligger ca. 50 km från Celje, och är landets näst största flygplats.