Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Trento

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Trento inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Trento miniguide

Hyrbil Trento
Biluthyrning Trento

Trento är huvudstad i både provinsen Trento och regionen Trentino-Alto Adige. Regionen ligger i norra Italien, som gränsar Österrike i nordost och Schweiz i nordväst.Trento ligger på stranden av floden Adige och är centralt beläget i södra delen av regionen. Det är ca. 80 km till Verona i söder och ca 150 km till Venedig, som ligger vid Adriatiska kusten i sydost.Befolkning mäts vid omkring 115 000 (2009).

Trento är en gammal stad förmodligen grundades 300-talet f.Kr. Kr. och delar av den gamla medeltida ringmuren är fortfarande synliga. Urban Landskapet präglas av både italienska och tyska arkitektur och många av byggnaderna från 1500-talet har renoverats. Castello del Buon Consiglio byggdes mellan 1200 – och 1500-talet och idag Nationalmuseum. Saint Vigilius katedralen står på Piazza Duomo och byggdes 1200 – och 1300-talet.

Den närmaste flygplatsen är Bolzano Airport som ligger ca 50 km norr om Trento.