Hyrbil Schweiz

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Schweiz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Schweiz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Schweiz miniguide

Schweiz

Biluthyrning Schweiz

Schweiz (7,5 miljoner invånare år 2009) ligger i Centraleuropa och har gemensam gräns med Tyskland , Liechtenstein, Österrike, Italien och Frankrike .Landet är organiserat som en förbundsstat bestående av 26 stater (kantoner). Detta är en mångfald som återspeglas av det faktum att landet har fyra officiella språk: tyska, franska, italienska och rätoromanska.

Landskapet i Schweiz är hisnande – och landets främsta attraktionen. Den mellersta delen domineras av ett platt landskap med kullar och många vackra sjöar, medan i nordväst och söder finns höga berg (Jurabergen och Alperna). Landets högsta berg – Dufourspitze Monte Rosa-massivet – ligger i Alperna. Slag och lokalisering har gjort Schweiz ett av Europas populäraste vintersport land, när området runt St Moritz och Davos är bland de mest kända.

Huvudstaden Bern (127,000 invånare) ligger i den tyskspråkiga delen av landet.Det gör också Basel (166,000 invånare) och landets största stad, Zürich (380.000 invånare, 1,3 miljoner i storstadsområdet).Den största staden i den fransktalande delen är Genève (187,000 invånare), där flera internationella organisationer har sina huvudkontor (Röda Korset, EFTA, WHO och FN: s europeiska kontor).

Den största flygplatsen i Schweiz Zürich International Airport (Kloten) – men det är också viktigt internationella flygplatser i Bern och Genève.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på alla större turistorter i Schweiz, inklusive Zürich , Bern och Montreux .Priserna är noga jämförs från flera bolag. Detta garanterar dig som kund ett garanterat lågt pris på hyrbil i Schweiz.

Svenska