Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Bern

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bern inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bern miniguide

Hyrbil Bern

Biluthyrning Bern

Bern, vilket är helt rätt i Schweiz , är både landet och kantonen Bern huvudstad.Staden har en befolkning på ca. 127.000 – gör det Schweiz fjärde största. Det dominerande språket i Bern tyska.

De flesta av stadens sevärdheter ligger i gamla stan – som i sin helhet finns med på Unescos världsarvslista. Förutom en välbevarad bebyggelse med rötter i medeltiden, finns det ett antal historiska brunnar med 1500-talet motiv. Bland de mest kända byggnaderna i staden, hittar vi tre torn på 1200-talet hade grinden funktioner: Zytglogge, Käfigturm och Holländerturm.

Annars anses den gamla staden byggnad som stadens Erlachenhof staseligste hus. Den byggdes 1747. Dessutom är den gotiska medeltida kyrka Berner Münster och bro Untertorbrücke – både från 1400-talet – en av Berns främsta arkitektoniska sevärdheter.

Bern i alla avseenden är en konst och kultur – och de många spännande kulturella institutioner är ett bevis. En av de mest besökta är Stadt Theater Bern, där det anges i båda pjäser, opera och balett.

Familjer med barn kommer troligen vill också prioritera en tur till zoo Tierpark Dählhölzi, där du För en berömd ”björngrottan” (med live björnar) – som representerar en tradition i staden som går tillbaka till år 1411.

Flygplats Bern-Belp , strax söder om centrum, är en relativt liten regional flygplats.Nærneste International Airport ligger i Zürich ( Flughafen Zürich ), ca. 125 km nordost om Bern.

 

Svenska