Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bern

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bern inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bern miniguide

Hyrbil Bern
Biluthyrning Bern

Bern, vilket är helt rätt i Schweiz, är både landet och kantonen Bern huvudstad.Staden har en befolkning på ca. 127.000 – gör det Schweiz fjärde största. Det dominerande språket i Bern tyska.

De flesta av stadens sevärdheter ligger i gamla stan – som i sin helhet finns med på Unescos världsarvslista. Förutom en välbevarad bebyggelse med rötter i medeltiden, finns det ett antal historiska brunnar med 1500-talet motiv. Bland de mest kända byggnaderna i staden, hittar vi tre torn på 1200-talet hade grinden funktioner: Zytglogge, Käfigturm och Holländerturm.

Annars anses den gamla staden byggnad som stadens Erlachenhof staseligste hus. Den byggdes 1747. Dessutom är den gotiska medeltida kyrka Berner Münster och bro Untertorbrücke – både från 1400-talet – en av Berns främsta arkitektoniska sevärdheter.

Bern i alla avseenden är en konst och kultur – och de många spännande kulturella institutioner är ett bevis. En av de mest besökta är Stadt Theater Bern, där det anges i båda pjäser, opera och balett.

Familjer med barn kommer troligen vill också prioritera en tur till zoo Tierpark Dählhölzi, där du För en berömd ”björngrottan” (med live björnar) – som representerar en tradition i staden som går tillbaka till år 1411.

Flygplats Bern-Belp, strax söder om centrum, är en relativt liten regional flygplats.Nærneste International Airport ligger i Zürich ( Flughafen Zürich ), ca. 125 km nordost om Bern.