Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning St Gallen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i St Gallen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

St Gallen miniguide

Hyrbil St Gallen
Biluthyrning St Gallen

St Gallen är beläget i nordöstra delen av Schweiz och är en av de största städerna i landet med 74.900 invånare (2008).Grundades 600-talet, och har flera kulturella och historiska platser. Dessutom är S: t Gallen en viktig transport-hubb.

St Gallen är beläget i en dalgång på 700 meter – med Appenzell bergskedja i närheten. Den högsta punkten är toppen Säntis på 2502 m. Det finns goda möjligheter till friluftsliv i fjällen, och en kan ta linbanan upp till Säntis från Schwägalp.

Största turistattraktion i St Gallen är den romersk-katolska katedralen ”stiftskyrkan St Gallen” från 1755. Under perioden 1766 – 1805 var kyrkan monastiska kyrkan St Gallen kloster. Kyrkan är upptagna på UNESCO: s världsarvslista.

Andra attraktioner i staden inkluderar Textile Museum, historiska och etnografiska museet, Konstmuseet och Naturhistoriska museet.

Staden har en egen flygplats – St Gallen-Altenrheim Airport – som sällan flyg. Närmaste internationella flygplats är Zurich Airport, ligger 89 km väster om St Gallen.