Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Lucerne

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lucerne inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lucerne miniguide

Hyrbil Lucerne

Biluthyrning Lucerne

Luzern (franska: Luzern), som är huvudstad i kantonen med samma namn, belägen i Schweiz – av Vierwaldstättersjøen (Lucernesjøen).Staden har 57.890 invånare, främst tysktalande. Staden har utsikt över den berömda berg Rigi och Pilatus. Den senare, där toppen är 2132 meter över havet, kan man nå via en kugge stig (världens brantaste).

Lucerne är en av de mest populära turist städer i Schweiz och har många attraktioner att visa upp. En av dessa är Chapel Bridge (Chapel Bridge) från 1333. Intill den hittar vi Wasserturm – en 34 meter höga vattentornet från omkring 1300, som är en av Schweiz mest fotograferade landmärken.

Museggmauer, som består av tre torn var ursprungligen en del av den gamla stadsmuren från 1300-talet, är också en populär attraktion. I ett av tornen (Zytturm) fann äldsta klocka (från 1535).   Annars Altstadt (”Gamla stan”) i sig en attraktion – med ett antal väl bevarade historiska byggnader. I en av de parker, finner vi ett mycket speciellt monument som är uthuggen en klippa – en sex meter lång lejon lättnad (Löwendenkmal) i den danska skulptören Bertel Torvaldsen.

Av de moderna byggnader har KKL (Kultur und Kongresszenter Luzern) nämns. Här hittar du en sittplats konsertsal 1800 personer, vilket anses vara en av de bästa.

Den närmaste flygplatsen är Flughafen Zürich , 52 km nordost om Luzern.

 

Svenska