Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Basel Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Basel Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Basel Flygplats miniguide

Hyrbil Basel Flygplats
Biluthyrning Basel Flygplats

Basel Flygplats (BSL), kallas officiellt Europa Flygplats Basel-Mulhouse-Freiburg ligger 8 km nordost om Basel, 25 km söder om Mulhouse i Frankrike, liksom i närheten av Freiburg i Tyskland. Det går bussar mellan de tre städerna och flygplatsen och planen är en tågförbindelse. Autopôle biluthyrningsföretag, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och citerar Sixt är alla representerade i 3. golvet i både den franska och den schweiziska delen av flygplatsen.

4.270.000 passagerare besökte Basel Airport under 2007. Det är en av de få flygplatser i världen som drivs i samarbete mellan de tre länderna, Schweiz, Tyskland ochFrankrike, och är uppdelad i en schweizisk och en fransk del. 21 olika flygbolag som flyger från flygplatsen.

Urvalet av kaféer, barer och restauranger är bra, och det finns flera taxfreebutiker. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet mot en avgift, lekplats för barn, kontanter och konferenser – affärer rum. Närmaste hotell ligger på den franska sidan, Hotel Formula 1 Bale Aéroport.