Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Basel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Basel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Basel miniguide

Hyrbil Basel
Biluthyrning Basel

Basel är beläget i den nordvästra delen av Schweiz – på gränsen till Tyskland och Frankrike. Även om det är en inre, de fartyg på grund av kopplingen till havet via floden Rhen, som flyter genom centrum. Plural Språket i Bern tyska. Staden, som har ca. 180.000 invånare (nästan 700.000 med förorter), är den tredje största i Schweiz – och huvudstad i kantonen Basel-Stadt. Det är särskilt känd för sin omfattande kemiska och farmaceutiska industrin.

En av attraktionerna i Basels gamla stadsdel är Rathaus (stadshuset), med rötter tillbaka till 1300-talet (renoverad och ombyggd på 1700-talet). Den ligger på stadens centrala torg, där varje dag är en livlig och mycket populär frukt, grönsaker och blommor marknaden. Annars, den medeltida katedralen i Basel Münster, i röd sandsten, en berömd sevärdhet i Basel. I gamla stan är annars en rad historiska sevärdheter.

Basel betraktas som en av Europas stora kulturella städer, och det finns ett stort antal intressanta museer, gallerier och teatrar här. Varje sommar staden värd för stora, internationalisering alla konstmässan Art Basel – som lockar gallerister och konsthandlare från hela världen.

Den internationella flygplatsen Europa Flygplats Basel-Mulhouse-Freiburg ligger i Frankrike, bara 6 km norr om Basel centrum.Den viktigaste flygplatsen för tre städer – i tre olika länder: Basel (Schweiz), Mulhouse (Frankrike) och Freiburg ( Tyskland ).