Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lugano

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lugano inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lugano miniguide

Hyrbil Lugano
Biluthyrning Lugano

Lugano ligger i södra Schweiz, nära gränsen till Italien – den italienskspråkiga kantonen Ticino.Staden – som har 53.000 invånare – finns även söder om Alperna, sjön Lago di Lugano.

Lugano är en mycket populär semesterort, vilket inte minst beror på dess närhet till den vackra Lago di Lugano – och den varma, soliga somrar här. Medeltemperaturen i vattnet i sjön när mellan 19 och 24 grader C, och många vackra stränder – där hotell och restauranger i närheten – verkar lockande för många turister. Det gör också många möjligheter för båtlivet på sjön.

Av arkitektoniska sevärdheter i själva staden måste vara speciellt San Lorenzo Cathedral från 1400-talet nämns. Och från Lugano många museer är Museo delle kultur i en unik position. Den invigdes 1998 i en vacker fd herrgård hus som är beläget nära vattnet.

Lugano flygplats är en mindre flygplats i utkanten av staden, som har en internationell linje trafik – inklusive till vissa destinationer i Italien, Frankrike, Tyskland ochEngland.