Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fribourg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fribourg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fribourg miniguide

Hyrbil Fribourg
Biluthyrning Fribourg

Fribourg (tyska: Freiburg im Üechtland) är beläget i den västra delen av Schweiz – mitt emellan Genève och Zürich. Staden, som är tvåspråkig (franska och tyska), är huvudstad i kantonen med samma namn. Fribourg var grunnagt i 1157 – och har för närvarande ca. 34.000 invånare.

Huvudattraktionen Freiburg är den gamla stadskärnan, som liksom Altstadt i huvudstaden Bern, har bevarat sin medeltida karaktär i en intakt stadsmur.  Många av byggnaderna är från 1500-talet. Vissa är också äldre, inklusive Cathedral of St Nicolas, som påbörjades 1238

Annars det gamla rådhuset i röd sandsten nämns bland de arkitektoniska sevärdheter. Den gamla staden har ett idylliskt läge på en halvö i floden Sarin.

Den närmaste internationella flygplatserna är Aéroport Genève Cointrin (138 km sydväst om Freiburg) och Flughafen Zürich (155 km nordöst om Freiburg.