Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Genève Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Genève Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Genève Flygplats miniguide

Genève Flygplats

Biluthyrning Genève Flygplats

Genève Cointrin International Airport (GVA) är belägen 5 miles norr om Genève .Det är en mycket speciell flygplats eftersom den har både en fransk och en schweizisk del.   Det enklaste sättet att ta sig till och från flygplatsen, både från Frankrike och från Schweiz är med tåg.Resan från flygplatsen till Genève tar 8 minuter och från Genève kan en resa till många olika destinationer i Europa. Bil av det schweiziska sektionen erbjuds av Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto   och nationella.Avis, Europcar, Hertz och National är bilen företag finns representerade i den franska delen av flygplatsen.

Under 2009 var 11.324.141 passagerare besökt Genève Cointrin International Airport. Den viktigaste grunden för de företag EasyJet och flybaboo.

Genève Cointrin International Airport har ett mycket bra utbud av butiker och restauranger. Det finns ca 50 butiker, inklusive skattefria, 9 restauranger och 14 kaféer och barer. Under sommaren finns en öppen terrass vid en av restaurangerna. Den har trådlöst internet, flera mötesrum och konferensanläggningar.

 

Svenska