Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Genève Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Genève Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Genève Flygplats miniguide

Genève Flygplats
Biluthyrning Genève Flygplats

Genève Cointrin International Airport (GVA) är belägen 5 miles norr om Genève. Det är en mycket speciell flygplats eftersom den har både en fransk och en schweizisk del.   Det enklaste sättet att ta sig till och från flygplatsen, både från Frankrike och från Schweiz är med tåg.Resan från flygplatsen till Genève tar 8 minuter och från Genève kan en resa till många olika destinationer i Europa. Bil av det schweiziska sektionen erbjuds av Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto   och nationella.Avis, Europcar, Hertz och National är bilen företag finns representerade i den franska delen av flygplatsen.

Under 2009 var 11.324.141 passagerare besökt Genève Cointrin International Airport. Den viktigaste grunden för de företag EasyJet och flybaboo.

Genève Cointrin International Airport har ett mycket bra utbud av butiker och restauranger. Det finns ca 50 butiker, inklusive skattefria, 9 restauranger och 14 kaféer och barer. Under sommaren finns en öppen terrass vid en av restaurangerna. Den har trådlöst internet, flera mötesrum och konferensanläggningar.