Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montreux

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montreux inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montreux miniguide

Hyrbil Montreux
Biluthyrning Montreux

Montreux är en stad med 23.800 invånare (2008) ligger i franskspråkiga kantonen Vaud (tyska: Waadt) – särskilt i nordöstra änden av sjön Genève (Lac Léman), vid foten av Alperna

Staden är främst känd för sina många populära kulturella festivaler och konserter. Den berömda ”Montreux” för tv-produktioner (officiellt namn: Rose d’Or) hölls här under perioden 1958-2003, då den flyttades till Luzern.

Ett annat stort internationellt evenemang är den årliga Montreux Jazz Festival. Montreux Casino måste också nämnas att i 1971, återuppbyggdes efter det brann ned under en konsert med den världsberömda rock artist Frank Zappa. En annan rockstjärna, Freddy Mercury (1946-1991), sångare i gruppen Queen, har sin egen staty nära stranden av Genèvesjön.

Populära sevärdheter: 5 km söder om Montreux, delvis i vattnet, ligger den imponerande medeltida slottet Château Chillon, där det också finns ett museum. Och för den som vill ett enkelt sätt att ta toppen av berget Rochers de Naye (2.045 m), är en tur med de distinkta beck redskap, som transporterar passagerare till 10 mil sträcka från Montreux, rekommenderas.

Den närmaste flygplatsen är Genève Cointin International Airport, som ligger 85 km väster / sydväst om Montreux.