Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Winterthur

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Winterthur inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Winterthur miniguide

Hyrbil Winterthur
Biluthyrning Winterthur

Winterthur ligger i den schweiziska kantonen Zürich – i norra delen av Schweiz och har ca 100.000 invånare (2008).Staden är ett viktigt kommersiellt och ekonomiskt centrum, där flera banker och försäkringsbolag har sina huvudkontor.

Staden har många museer och kulturella evenemang, och de mest populära turistattraktioner i Winterthur är det vackra rådhuset från 1781, den viktigaste kyrkan St Laurenz – byggd under perioden 1264 till 1515, ”Oskar Reinhart är Stadtharten” – internationellt erkänd konstsamling med verk av tyska, schweiziska och österrikisk målare från 1700 – 1900-talet och stadens fotografi museum.

”Technorama – Swiss Science Center” är också en populär sevärdhet i Winterthur – ett tekniskt museum / forskning parken för hela familjen – med mer än 500 interaktiva stationer. På webbplatsen finns också en restaurang och souvenirbutik.

Winterthur kan annars erbjuda turister bra shopping, nattliv platser, biografer och teatrar.

Den närmaste flygplatsen är Flughafen Zürich, som ligger 24 km sydväst om Winterthur.