Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sierre

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sierre inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sierre miniguide

Hyrbil Sierre
Biluthyrning Sierre

Sierre är en liten stad i den schweiziska kantonen Valais (franska: Valais), och har 15.400 invånare (2008). Sierre ligger sydväst i landet, och är en tvåspråkig stad – där det talas både franska och tyska.

Staden har en stor turisttrafik året runt och är utgångspunkten för friluftsliv i Val d’Anniviers – en dal i schweiziska alperna.

Sierre är en populär skidort med utmärkta skidåkning och möjligheter snowboard. Från staden har en anslutning till Crans-Montana (franska: Crans sur Sierre) via kabel bil. Crans-Montana ligger på en platå till Sierre – ca. 1500 meter – där du har bra utsikt över Pennine Alperna och särskilt Weissenhorn – som torn 4505 meter över havet

Stadens mest värdefulla byggnader, det vackra rådhuset och kyrkan St Catherine – både från 1600-talet. En annan turistattraktion är Château de Villa – en vacker arkitektonisk komplex av 1500-talet. Château de Villa har ett åttakantigt torn och en storslagen entré, och inuti kan du besöka en trevlig restaurang och vinbar.

Dessutom turister besöker staden vinmuseum ”Musée de la Vigne Valaisan en du Vin”.

Närmaste större flygplats är Genève Cointin International Airport, som ligger 176 km väster om Sierre.