Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Locarno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Locarno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Locarno miniguide

Hyrbil Locarno
Biluthyrning Locarno

Locarno ligger i den italiensktalande kantonen Ticino – särskilt i den sydöstra delen av Schweiz, nära gränsen till Italien. Stadens idylliskt läge i den norra änden av den stora sjön Lago Maggiore – och vid foten av Alperna – har gjort Locarno ett populärt turistmål. Befolkningen i 15.000 stiger till 65.000 om förorter ingår.

Gamla stan Città Vecchia är en av huvudattraktionerna i Locarno. Annars är några av de mest eftertraktade platser i utkanten av – eller eller precis utanför – centrum.Detta inbegriper slottet Castello Visconteo från 1100-talet och Abbey Madonna del Sasso. De senare är i de högt belägna byn Orselina. Om en linbana till toppen av det 1340 meter höga berget Cardaca – där du kan följa med liften till toppen av Cinetta (1671 m). Från båda toppar, är det en fantastisk utsikt.

Ett överklagande av en något annorlunda typ Astrovia Locarno, som är en modell av solsystemet i skala 1:1 miljard. Solen och planeterna är platser längs cykelleder i terrängen och det längsta avståndet – mellan solen (i utkanten av Locarno) och Pluto (i byn tecken) – är 6 km.

Det centrala torget Piazza Grande i Città Vecchia (”Gamla stan”) är på sommaren plats för många utomhuskonserter – särskilt i samband med månen och stjärnorna Festival i juli varje år. En annan stor årlig kulturegivenhet den prestigefyllda Locarno International Film Festival i augusti.

Närmaste flygplats är Lugano Airport, 46 km söder om Locarno, som fl.a. har linjer till destinationer i Italien, TysklandFrankrike och England.