Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Locarno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Locarno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Locarno miniguide

Hyrbil Locarno

Biluthyrning Locarno

Locarno ligger i den italiensktalande kantonen Ticino – särskilt i den sydöstra delen av Schweiz , nära gränsen till Italien. Stadens idylliskt läge i den norra änden av den stora sjön Lago Maggiore – och vid foten av Alperna – har gjort Locarno ett populärt turistmål. Befolkningen i 15.000 stiger till 65.000 om förorter ingår.

Gamla stan Città Vecchia är en av huvudattraktionerna i Locarno. Annars är några av de mest eftertraktade platser i utkanten av – eller eller precis utanför – centrum.Detta inbegriper slottet Castello Visconteo från 1100-talet och Abbey Madonna del Sasso. De senare är i de högt belägna byn Orselina. Om en linbana till toppen av det 1340 meter höga berget Cardaca – där du kan följa med liften till toppen av Cinetta (1671 m). Från båda toppar, är det en fantastisk utsikt.

Ett överklagande av en något annorlunda typ Astrovia Locarno, som är en modell av solsystemet i skala 1:1 miljard. Solen och planeterna är platser längs cykelleder i terrängen och det längsta avståndet – mellan solen (i utkanten av Locarno) och Pluto (i byn tecken) – är 6 km.

Det centrala torget Piazza Grande i Città Vecchia (”Gamla stan”) är på sommaren plats för många utomhuskonserter – särskilt i samband med månen och stjärnorna Festival i juli varje år. En annan stor årlig kulturegivenhet den prestigefyllda Locarno International Film Festival i augusti.

Närmaste flygplats är Lugano Airport, 46 km söder om Locarno, som fl.a. har linjer till destinationer i Italien, Tyskland , Frankrike och England .

 

Svenska