Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Thun

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Thun inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Thun miniguide

Hyrbil Thun
Biluthyrning Thun

Thun är beläget i den schweiziska kantonen Bern, och har 42.700 invånare (2009). Staden ligger där floden Aare rinner Thunersjøen – med utsikt över den snötäckta Alperna, Bern. Thun ligger 30 km söder om huvudstaden Bern.

Stadens viktigaste försörjning är turismen – och Thun anses porten till Highlands Berner Oberland, med dess vackra och omväxlande landskap.

Den gamla staden Thun är en stor turistattraktion, där Thun slott från 1100-talet är belägen. Det finns   Det finns också ett historiskt museum.De viktigaste kyrkan i Gamla stan – Stadtkirche Thun är också en populär attraktion, där tornet är från 1330-talet.

Castle Schadau från 1850-talet är också värt ett besök – med sin vackra engelska trädgård. Slottet ligger på Thunersjøen, och har fantastisk utsikt över mäktiga fjäll.

En annan sevärdhet i Thun är stadens konstmuseum – som har både permanenta och tillfälliga utställningar – med betoning på samtida konst.

Annars har staden bra shopping och moderna varuhus, små specialbutiker och spännande marknader.

På sommaren finns goda möjligheter till bad i Thunersjøen, som också har möjligheter till olika vattensporter.

Närmaste internationella flygplats är Flughafen Zürich, som ligger 157 km nordost om Thun.