Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Zug

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Zug inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Zug miniguide

Hyrbil Zug
Biluthyrning Zug

Zug (25 800 invånare år 2008) ligger vid sjön Zugersee, och är huvudstad i den schweiziska kantonen Zug.Den ligger vid foten av berget Zugerberg, som mäter 1.039 m.

Zug är känt för att vara en perfekt turistmål för rekreation, kulturturelle aktiviteter och friluftsliv.

Stadens största attraktion är gamla stan med historiska byggnader och gamla stadsmurar från 1500-talet. Andra sevärdheter i Zug stadshus från 1505, St Oswald kyrka från 1478, Afrika Museum, konstgalleri (med målningar och skulpturer) och det förhistoriska museet – som visar modeller av hur människor levde och överlevde under istiden, stenåldern och bronsåldern.

The Palace Museum i Zug är också en populär attraktion, där delar av byggnaden är från 1000-talet. Inomhus hittar du kulturhistoriska museum med intressanta utställningar. Slottet, som är ett landmärke i staden, har fungerat både som en fästning och bosättning. Det finns också en fantastisk utsikt från Palace Museum i staden och Zugersee.

Zug har flera årliga festivaler – däribland jazz festival i augusti och sjö festivalen ”Seenachtsfest” i juni / juli.

Närmaste flygplats är Flughafen Zürich som ligger 50 km norr om Zug.