Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Udine

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Udine inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Udine miniguide

Hyrbil Udine
Biluthyrning Udine

Udine är huvudstad i provinsen Udine och har en befolkning på nästan 100, 000 (2008). Provinsen tillhör regionen Friuli-Venedig Giulia platser i nordöstra hörnet av landet, som gränsar till Österrike i norr.Från Udine är mindre än 40 km till Slovenian gränsen i öster och ca. 35 km till Adriatiska kusten i söder, medan Alperna, beläget ca 50 km norr om staden.Staden nämns första gången i källor från år 983.

Många besök Udine, på grund av de gamla byggnaderna som finns i staden. En av de mest kända attraktioner är ett slott beläget på en kulle ovanför staden och byggdes på 1500-talet. Idag slottet ligger ett galleri med målningar från 1300-talet, en stad museum och ett arkeologiskt museum. En annan berömd sevärdhet är Palazzo Patriarcale som sträcker sig tillbaka till 1517 och användes för att patriarkala bostad, medan stadens katedral byggdes 1236

Friuli-Venedig Giulia flygplats ligger ca 35 km.