Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ferrara

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ferrara inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ferrara miniguide

Hyrbil Ferrara
Biluthyrning Ferrara

Ferrara är huvudstad i provinsen Ferrara med en befolkning på över 130, 000 (2008). Staden ligger på stranden av floden Po di Volano som är en biflod till floden Po och ligger norr om kustnära regionen Emilia-Romagna, som ligger i nordöstra Italien. Från Ferrara handlar om. 50 km till Adriatiska kusten i öster, och det är lite över 50 km till Bologna i sydväst.

Ferrara var en viktig stad under den italienska renässansen och många av byggnaderna är markerade med den här gången. Castello Estense är en av de mest berömda sevärdheterna i staden och återförenats med sina fyra torn byggdes 1300 – och 1500-talet, medan de murar som omger Ferrara byggdes på 1400-talet och är en av de bäst bevarade väggar i Italien. Det arkeologiska museet i Palazzo Schifanoia från 15. talet och den gamla staden är noterat på Unescos lista över världsarv.

Bologna flygplats är ca. 50 km söder om Ferrara och kallas också Guglielmo Marconi Airport.