Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cassino

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cassino inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cassino miniguide

Hyrbil Cassino
Biluthyrning Cassino

Cassino har ett södra läge i regionen Lazio och tillhör provinsen Frosinone. Den ligger mellan staden Neapel och huvudstaden Rom med ca. 100 km till Neapel i söder och cirka 130 km till Rom i nordväst.Området ligger i Apenninerna bergskedjan och staden ligger längs loppet av floderna Rapido och Liri. I 312 f.Kr. Kr. det var bebott område Casinum omfattas av romarna, och i dag är befolkningen till drygt 30.000 (2.007).

Cassino ligger vid foten av Monte Cassino och är känt för benediktinkloster som sitter ovanför staden på toppen av berget. Klostret grundades år 529, men förstördes av bomber under 2 Världskriget. Slaget vid Monte Cassino var en hård kamp mellan de allierade och Tyskland på grund av sitt strategiska läge i Rom, och den gamla staden förstördes under striderna. Klostret renoverades och stadens katedral återuppbyggdes efter kriget.

Capodichino Airport är en internationell flygplats som hör till Neapel och ligger ca. 95 km söder om Cassino.