Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Novara

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Novara inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Novara miniguide

Hyrbil Novara
Biluthyrning Novara

Novara är huvudstad i provinsen Novara och ligger i norra regionen Piemonte som kan hittas i landets nordvästra hörn. Med en befolkning på drygt 100, 000 (2007), Novara den näst största staden i regionen, och det är bara ca. 50 km till mode staden Milano i öster.Den schweiziska gränsen är att hitta ca 60 km norrut, medan gränsen till Frankrike i väster är lite över 100 km.

Novara grundades av romarna under namnet Novaria och var en viktig stad längs den romerska handelsvägar i norra Italien. Tidigare den historiska staden omgiven av gamla stadsmurar, men dessa revs på grund av stadens utveckling och idag återstår endast en del av den gamla stadsporten. Flera av byggnaderna i gamla stan kommer från medeltiden och planen Broletto, som under medeltiden var en viktig mötesplats, kan du inkludera besöker stadens museum och ett konstgalleri.

Milanos flygplats Malpensa är Milanos största flygplats och är ca. 20 km norr om Novara.