Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Milano Malpensa Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Milano Malpensa Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Milano Malpensa Flygplats miniguide

Hyrbil Milano Malpensa Flygplats
Biluthyrning Milano Malpensa Flygplats

Milano Malpensa flygplats (MPX) ligger ca 40 km från Milano och är den största av tre flygplatser i närheten av Milano.Det är möjligt att ta sig till och från flygplatsen med tåg och buss. Det finns cirka 14 olika bilföretag på flygplatsen, inklusive Avis, Europcar, Budget, Hertz och Maggiore.

Under 2007 passagerare besökte 23.800.000 Milanos flygplats Malpensa.Den har två terminaler som är relativt långt från varandra (Malpensa T1-och T2 Malpensa väst-nord). T1 används för reguljära flygningar, medan T2: s för charter turer och resor med låga kostnader. Var tjugonde minut finns det en buss mellan terminaler. Den viktigaste grunden för, bland annat Air Italien, Air One och EasyJet.

Det är ett bra utbud av både affärer med italienska mode och kaféer, barer och restauranger i Milano Malpensa flygplats, men prisnivån är känd för att vara relativt hög.Bland de faciliteter, Internet, affärscentrum, vårdcentral och banker. Den närmaste hotell, Hotel Villa Malpensa, som ligger 500 meter från flygplatsen.