Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning San Remo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i San Remo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

San Remo miniguide

Hyrbil San Remo
Biluthyrning San Remo

San Remo har ett utmärkt läge på den italienska rivieran i den nordvästra delen av landet och är bara ca 20 km från den franska gränsen i väster.Staden ligger i provinsen Imperia och tillhör regionen Ligurien som gränsar till Liguriska havet i söder. I den franska staden Nice är att hitta några. 50 km från San Remo, Imperia, medan provinshuvudstaden ligger ca 20 km norrut.Befolkningen i San Remo uppmättes till närmare 60 000 under 2009.

Förutom att vara känd för sina inbjudande stränder och det behagliga klimatet, San Remo också ”Flower City” på grund av den vackra naturen. Blommorna är kända över hela världen, och stadsbilden präglas av vackra trädgårdar och parker med tropiska växter. I San Remo arrangerade olika Festligheter varje år, inklusive musik och mode festival och en pokerturnering i samband med European Poker Tour.

Den närmaste flygplatsen är Nice Côte d’Azur flygplats och ligger ca. 60 km utanför San Remo.